שפעת חזירים.

דיון מתוך פורום  שפעת

20/06/2009 | 21:33 | מאת: עדן

ילדי במשך מס ימים היה עם חום גבוה. רופאת המשפחה איבחנה דלקת ריאות ללא צילום ריאות והותחל שימוש במוקסיפן. אתמול נודע לנו כי בכיתתו של ילדי אובחן מקרה ודאי של שפעת החזירים. בבדיקה במיון נלקחו תרביות אך תוצאות יוודעו רק מחר. במהלך היומיים האחרונים, אין חום אולם שיעול נמשך.הילד חיוני ומרגיש טוב. 1. האם יש להתחיל טיפול בתמיפלו למרות שיפור בהרגשת הילד? 2. האם משמעותי לחכות עד מחר בצהריים לקבלת תוצאות המשטחים ורק אז להתחיל אם תשובה חיובית או שיש משמעות לזמן עד אז? 3. אם יש שיפור האם פתאום יכולה להופיע התדרדרות?

שלום עדן, אם בחדר המיון היו חושדים כי סביר שילדך לקה ב'שפעת החזירים' היו מתחילים אצלו 'טמיפלו' כבר בעת ביקורו שם. אני ממליץ לך אפוא לחכות לתשובת התרבית שאמורה להתקבל היום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת