דחוף

דיון מתוך פורום  שפעת

27/04/2009 | 21:25 | מאת: שחר

אני חולת סקלרודרמה(מחלה אוטואימונית) כבר מזה שנתיים.. ומן הסתם המערכת החיסונית שלי חלשה מאוד,בחופש הגדול תכננו ללכת לארה"ב ולהנות קצת.בעקבות החשש לשפעת החזירים עוד לא קנינו כרטיסים ומחכים עוד עד שיהיה עוד קצת מידע על השפעת. א)אתה ממליץ להישאר בארץ במקום לטוס ללוס אנג'לס? ב)מה השפעת עצמה עושה לגוף?

שלום שחר, 1. בשלב זה אינני מכיר כל המלצה להימנע מנסיעה לארה"ב, וגם אם תתפרסם המלצה כזאת (בימים / שבועות הקרובים) סביר שהיא תוסר עד חודש יולי-אוגוסט. 2. 'שפעת החזירים' החדשה דומה לשפעת רגילה, אך כנראה שיש לה אחוז סיבוכים נשימתיים (דלקת ראות) גדול יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת