חעסון שפעת אחרי תחלואה בשלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  שפעת

10/10/2020 | 21:57 | מאת: ליליאנה

שלום, אבי , בן 79, עצמאי ומתפקד, חלה בשלבקת חוגרת לפני שבועיים. קיבל טיפול באציקלוביר,הפריחה חלפה כעת סובל מכאב . מתי יהיה אפשר לחסנו לשפעת, האם חיסון נגד שלבקת חוגרת רלבנטי עבורו ? אם כן מתי? לציין כי הוא נמצא במעקב עקב ממאירות בכיליה ( המחלה קיימת אך לא מתקדמת ,ללא טיפול), מקבל טיפול נגד רפלוקס ממנו די סובל, ונגד שומנים בדם אודה על דעתך, שבוע טוב

שלום ליליאנה, 1. משרד הבריאות ממליץ לבני 79 להתחסן נגד שבלקת חוגרת גם לאחר שהם חלו במחלה זו. 2. משרד הבריאות ממליץ לאנשים בני 79 להתחסן נגד שפעת גם שבועיים לאחר תחלואה בשלבקת חוגרת. הרבה בריאות אפי

11/10/2020 | 08:56 | מאת: ליליאנה

דר' הלפרין רב תודות על המענה, בכל זאת, לגבי חיסון לשלבקת חוזרת גם לאלו שחלו במחלה, מה העיתוי לחיסון זה, מה/ האם קיים טווח שצריך לשמור בין המחלה לחיסון נגד השלבקת? תודה ושבוע טוב

מנהל פורום שפעת