קורונה במקום העבודה

דיון מתוך פורום  שפעת

18/06/2020 | 16:07 | מאת: מיכה

שלום בכניסה לעבודה מודדים לנו חום בכל בוקר היום הגיע אחד העובדים והמד חום הדיגיטלי הראה 37.5 וציפצף לאור אזהרה חשוב לציין שהוא עבר דרך חדר הישיבות שלנו שבדיוק ישבנו לפגישה . המנהל החליט ש 37.5 זה עדיין בטווח המותר ונתן לו להיכנס לעבודה האם זה בסדר? האם יש חשש מאחר ובבוקר 37.5 נחשב קצת גבוה ?

שלום מיכה, חום - מבחינתו של משרד הבריאות בהקשר ל'קורונה'- הוא 38 מעלות ומעלה, אך כמובן שחולי 'קורונה' יכולים להיות עם טמפרטורת גוף של 37.5 "בלבד". הרבה בריאות אפי

18/06/2020 | 17:09 | מאת: מיכה

תודה רבה על התשובה המהירה . יש מה לחשוש או להמשיך כרגיל ?

מנהל פורום שפעת