קורונה וירוס - שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

03/06/2020 | 17:25 | מאת: חי

שלום בתחילת השבוע הייתי בבנק ולמרות שהכניסו אחד אחד ישבו שני אנשים מבוגרים בתוך הבנק בהמתנה ולפתע אחד מהם התעטש בעודי מקבל שירות בעמדה הממוקמת כ 2-3 מטרים ממנו . הייתי עם מסכה האם יכול להיות שנדבקתי בקורונה במידה והוא נשא ?

שלום חי, יכול להיות, אך הסיכוי לכך נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

07/06/2020 | 12:07 | מאת: דניאלה

היי גם לי קרה משהו דומה נכנסתי לחנות ובזמן שאני מסתובבת במוכר התעטש כעבור דקה או שתיים עשיתי חשבון והמוכר שם לי את הדברים בשקית , לא ראיתי אם התעטש ושם יד או מרפק ניתן להידבק כך ?

מנהל פורום שפעת