שפעת, וערכים נמוכים מהנורמה של לימפוציטים

דיון מתוך פורום  שפעת

27/12/2019 | 00:10 | מאת: מיה

שלום רב, בתי (5.5) חולה בשפעת כבר שבוע ,לפני יומיים בספירת דם ערכים נמוכים מהנורמה של תאי דם לבנים ושל לימפוציטים. קראתי שהשפעת גורמת לעיתים לתופעות אלה - האם זה אומר שיתכן שקיים אצלה סיכון גבוה יותר לפתח סיבוכים? רופאת ילדים הנחתה אותנו לחזור על הבדיקה אחרי שהיא תבריא. האם הנחיה זו מספיקה?

שלום מיה, ספירת הדם שתיארת איננה בהכרח מעידה על הסיכוי לפתח סיבוכים משמעותיים מהשפעת, וההמלצה לחזור עליה נשמעת לי הגיונית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת