שיעול עמוק וחזק- מה מקל?

דיון מתוך פורום  שפעת

26/11/2019 | 13:47 | מאת: תמר

שלום, אני משתעלת ממש חזק ומידי פעם (פעם בשעה נגיד) בגלל השיעול עולה לי ליחה שאני חייבת לירוק. אבל לרוב השיעול יבש בלי ליחה. כל שנה אני סובלת משיעול כזה.. כשהייתי קטנה היו לי המון דלקות ריאות ןברונכיטים אבל בשנים האחרונות (אני בת 29) הכל בסדר ויש שיעול כל חורף בלי שמוצאים סיבה (נבדקתי בשנים קודמות).. אני לא מעשנת.. הצלעות והחזה כואבים לי ממאמץ.. אין חום.. השנה לא הלכתי לרופא אבל זה לא שונה משנים קודמות.. התחלתי לקחת "רקוד" אבל אין הטבה.. אודה להמלצה נוספת להקלה.. תודה!

שלום תמר, נסי להפנות את שאלתך לרופא/ה מומחה/ית ברפואת ריאות או לרופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת