הצעת ייעול לפתירת רוב מחלות האדם

דיון מתוך פורום  שפעת

30/10/2019 | 17:50 | מאת: גבי

מה זה חיסון נגד שפעת.אין שפעת אז למה לחסן.שנית הגוף יודע להיתמודד עם כל מחלה שמגיעה אליו ומה שאתם מציעים זה להכניס את הגוף למצב של פעולה להישטלתות על נגיף זר שניכנס כאילו לגוף.ובזה הגוף מחסן את עצמו ומוכן למיקרא שיכנס נגיף שכזה.תגידו זה נורמלי? אם כך אתם יכולים לעדות זאת על כל דבר ולהרעיל את הגוף בכל מיני חומרים כימיים שזה עצמו מסוכן הרבה יותר מאשר נגיף השפעת.זה ממש הזוי ניראה לי שחברת התרופות עושה כסף על חשבון אנשים תמימים ואתם עוזרים להם להרעיל את האוכלוסיה.אני מציע שבימקום להרעיל תציעו להם לא לאכול דיברי חלב ועופות וכל מיני בשרים אחרים שהם הם הבעיה של כל העולם בהפצת מחלות כמו לחץ דם. סכרת.התקפי לב.וכל בעיות אחרות הקשורות בנימי הדם.לאכול רק פירות וירקות לעשות ספורט בקטנה והינה לכם אנשים בריאים בגופם ובנפשם.לידיעתכם אנשים יקרים

הרבה בריאות

30/10/2019 | 21:09 | מאת: מישהו

בנוסף לתזונה בריאה שכחת לציין שגם הומאופתיה מגינה וגם מרפאת את מרבית המחלות, כולל שפעת.

מנהל פורום שפעת