איבוד קול וצרידות בגלל שיעול ממושך מאד

דיון מתוך פורום  שפעת

06/04/2019 | 19:01 | מאת: ליאן

דר' שלום ותודה רבה מראש, כבר שבוע אני עם ברונכיט חזקה. קיבלתי מוקסיפן וברונכוליט , לא לקחת את הברונכוליט, השתעלתי שבוע 24/7 בצורה מטורפת כמו נביחות של כלב בשעות היום והלילה שבכח רציתי להוציא ליחה שבקושי יצאה., גם היו לי התקפי שיעול בלי שרציתי שלא הפסיקו במשך רבע שעה. השיעול היום 'קצת פחת, אבל, פתאם היום נהייתי צרודה והקול ונעלם פעם ראשונה בחיים שקרה לי דבר כזה. אני בפאניקה. השאלה שלי, האם משיעול יכול להיקרע מיתרי הקול או להיגרם נזק בלתי הפיך? הקול יחזור לי ??? בבקשה תשובתך הדחופה לי. תודה

שלום ליאן, קריעה של מיתרי הקול כתוצאה משיעול היא איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת