קוצר נשימה שנמשך כשנה לאחר שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

13/12/2017 | 13:47 | מאת: מיכל

שלום רב, בדיוק לפני שנה חטפתי שפעת, שלוותה בחום גבוה וקוצר נשימה חריף. מאז, כבר שנה שלמה, שאני עדיין חווה קוצר נשימה, לעתים גם דקירות בחזה וצפצופים. אני ממש מרגישה גירוי בעת הנשימה באופן תמידי וזה מקשה עלי בדיבור ובזמן פעילות ספורטיבית. האם זה הגיוני שהתסמין הנ"ל נשאר איתי שנה אחרי? בדיקה אצל רופא המשפחה לא העלתה דבר - אמר שהריאות נקיות. תודה!

שלום מיכל, אני ממליץ לך להיבדק ע"י רופא/ה פולמונולוג/ית (מומחה/ית במחלות ריאה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת