אכילה כפייתית שנמשכת שנים...מיואשת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

29/04/2012 | 21:21 | מאת: שם בדוי

גילי שלום, אני פונה אליך מאחר שאני די מיואשת ואני לא יודעת לאן כדאי לפנות ע"מ לטפל בבולמיה. אני בת 35 וסובלת משנות ההתבגרות מבולמיה בדרגה קלה עד בינונית. אני מטופלת אצל פסיכולוגית אבל לא בתדירות גבוהה. בעבר הלכתי פעם בשבוע/שבועיים. אני מטופלת בפלוטין במינון נמוך (חצי כדור ביום). בזמן האחרון אני חווה החרפה בבולימיה (כל יום) ואני מאוד מעוניינת למצוא טיפול שיוכל באמת לעזור לי. הטיפול הפסיכותרפי עוזר במישורים אחרים אבל לא הצליח לעזור לי למגר את המחלה הזו... אשמח לשמוע את המלצותיך. תודה רבה

שלום לך על מנת להלחם בבולימיה מומלץ להוסיף לטיפול הפסיכותרפי טיפול של תזונאית המומחית בהפרעות אכילה. ניתן לפנות לתזונאית כזו דרך קופת חולים או באופן פרטי. תזונאית שכזו תסייע לחלק ההתנהגותי ולוויסות הדחף לאכול ולהקיא בזמן אמת. בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית