בבקשה תעזרו לי...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/04/2012 | 00:41 | מאת: אודרי

היי... אני בת 24...כבר 6 שנים עמוק בתוך הפרעות אכילה... בולמית ואנורקטית... זה השתלט על כל תא של ההויה שלי... חשבתי שאני יכולה לעזור לעצמי, ואפילו הפכתי את זה למסע חיי..הלכתי ללמוד נטורופתיה בתקווה ואבין את הקשר הזה בין גוף לנפש ואוכל לרפא את עצמי... וזה באמת עזר מעט... אבל לא באמת... בתקופה האחרונה אני עוברת תקופה מאוד קשה...שהחזירה אותי לדיכאון קשה... שמבחינתי היא שידור חוזר מלפני 6 שנים כשרק נכנסתי למחלה.. אני לא מפסיקה לחשוב על איך לפגוע בעצמי ולסיים את הכל...התעייפתי..זה גבה מחיר יקר מידי.. אני כרגע בודדה לחלוטין..אין לי עם מי לדבר.. נפרדתי מחבר שלי לפני חצי שנה, וקיבלתי סטירה כואבת מכל החברים הכי טובים שלי שהבהירו לי שאין להם זמן בשבילי ושאני לא יעשה "דרמות"... הכאב הוא בלתי נסבל ונהיה יותר ויותר קשה להמשיך לקום כל יום בבוקר ולהמשיך להגיד לעצמי את אותם המנטרות שיעזרו לי להמשיך לחיות..אני כבר לא מאמינה לעצמי... אתמול, כשהייתה לי הזדמנות והייתי לבד, ארגנתי לעצמי קוקטייל תרופות...חשבתי לקחת אותם ולסיים את הכל.. במקרה אמא שלי נכנסה וקטעה אותי... אני פונה פעם ראשונה ב6 שנים הקשות האלה, באמת בידיים מורמות ומודה, אני לא יכולה לבד..אני צריכה עזרה דחופה.. אין לי כסף כי אני סטודנטית, ואני גרה בראשון... למי אני יכולה לפנות? בבקשה תכווני אותי...

לאודרי היקרה. אני מתנצלת שרק עכשיו אני עונה על הודעתך. ישנה בהודעה מה28.2 רשימת אפשרויות טיפול ללא תשלום. אני חושבת שהכי נכון לפי מקום מגורייך יהיה לפנות למרפאה להפרעות אכילה בתל השומר או באיכילוב. יכול להתאים?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית