הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/02/2012 | 14:31 | מאת: מור

אני מודעת על כל הקשור להפרעות אכילה יש קיצוניות ויש פחות, במקומות שבדקתי הטיפול בקיצוניות בלבד על פי מספר שאלות ששאלו אותי, אני זקוקה לעזרה, חושבת כל הזמו על אוכל אוכל כחמש קופסאות מסטיקים ללא סוכר, פעם בשבוע אוכלת ולמחר לוקחת משלשלים המירוץ הזה להיות מושלמת פשוט נורא חייבת עזרה איפה אוכל לקבל עזרה במסגרת שאוכל לעבור אותה תקציבית תודה רבה

שלום מור. כל הכבוד שכתבת כאן כדי לקבל עזרה! כדי להפנות אותך למקום אצטרך לדעת מה הגיל שלך ובאיזה אזור את גרה. אם לא נוח לך לכתוב בפורום את הפרטים האלה את יכולה לכתוב לי במייל [email protected] מחכה לשמוע ממך בהקדם. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית