בולמוס מטורף

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/12/2011 | 23:44 | מאת: רות

שלום. שמי רות ואני נמצאת בתהליך הרזיה קבוצתי קרוב לחמישה חודשיםץ השלתי כבר 17 קילו אך העליתי חזרה 3. במהלך התקופה הקפדתי יפה בתהליך והייתי מאוד מרוצה מהתוצאותץ לאחרונה החלו שוב לתקוף אותי בולמוסי האכילה הנוראיים שכל כך רציתי כבר לשכוח מהם...אחרי ירידה יפה אני שוב מרגישה שאני מאבדת שליטה על עצמי ומתחילה לעלות אט אט. אני עדיין בקבוצה אך כבר חושבת לא ללכת כי אני מתביישת מהעלייה כל שבוע. אני יודעת בוודאות שהבולמוס נובע ממצבים רגשיים אך לא מצליחה להתנתק מזה ולהמשיך הלאה...צריכה עזרה לפני שאני יחזור שוב למצב בו הייתי!!!

היי רות כל הכבוד על הישגיך! קבוצות הרזיה מתמקדות בדרך כלל בירידה במשקל ולא במניעה של תוצרי לוואי של הירידה ביניהם הבולמוסים. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול בנושא הבולמוסים במקביל לקבוצת ההרזיה. אפשרי אצל פסיכולוג או איש מקצוע המומחה בהפרעות אכילה. במודעה שפרסמתי ב4.12 יש פרטים על קבוצה לטיפול ממוקד בהפרעות אכילה ואכילה רגשית בהנחייתי ובהנחיית אשת מקצוע נוספת, שיכולה לתת מענה לתופעות הללו בתהליך של 12 מפגשים בקבוצה אינטימית. אשמח לסייע עוד אם יש צורך גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית