אכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

18/11/2011 | 17:16 | מאת: שימרית

שלום שמי שימרית וכל חיי הייתי בנאדם רזה.לפני שנה החלה להתפתח אצלי בעיה של אכילה כפייתית דבר ששמתי לב אליו רק עכשו. בשנה האחרונה ירדתי 5 קילו היה לי נורא קשה לרדת אותם כי אני בנאדם שאוכל הכל כל הזמן ובכמויות גדול ללא יכולת שליטה ואפילו בהיחבא.אני כל הזמן חשה רעבה וכל זמן חושבת על אוכל זהו דבר מוזר כי אני אדם רזה ולא מבינה למה יש לי את זה. חבר שלי אומר שאני גרגרנית אבל אני מרגישה שזה משו מעבר,כי אני מסוגלת מהבוקר כל היום לשבת ולאכול וגם חושבת על זה כל הזמן.זה מאוד מפריע לי אני רוצה להתייחס לאוכל כדבר הישרדותי ובשבילי בלי אוכל קשה לי מאוד. איך אפשר לאבחו את הבעיה הזו ואיךאפשר לטפל בה.

שלום לך שמרית את מתארת את הסבל המתלווה לאכילה כפייתית, וכנראה שסביבתך אינה מכירה בכך בגלל שדווקא ירדת במשקל וכי הקשיים הללו הרבה פעמים מוסתרים ונסתרים לסובבים. עלייך לפנות לאבחון ואם תרצי גם לטיפול פסיכולוגי באחת מן האפשרויות המצויינות בהודעתי מתאריך ה 20.10 תחת הכותרת אפשרויות לטיפול בהפרעת אכילה. אותם מקומות יכולים לסייע גם באכילה רגשית וכפייתית. תצטרכי לבחור בין טיפול פרטי בתשלום מלא, טיפול דרך קופת חולים בתשלום חלקי או במרפאות ציבוריות לבריאות הנפש ללא תשלום, בהן הטיפול מקצועי ויסודי בהחלט. שיהיה בהצלחה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית