אכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/10/2011 | 21:07 | מאת: רוני

שלום רב אני בחור בין 36 במשך השנה וחצי האחרונות העלתי כ12- קג נוספים.לדעתי בגלל האובדן הקשה שחוויתי שבמשך שנתיים איבדתי את שני הורי. אני שם לב גם כאשר יש לי יום רווי מתח בעבודה אני אוכל בלי חשבון. לציין שבעבר היו הצלחות בדיאטה,מה גם שזה מאוד עוזר לי חברתית. מה לעשות קשה להכיר בת זוג שאני רוצה , עם 12קג נוספים. מה דעתך? בכבוד רב רוני

שלום רוני. אני משתתפת בצערך על האובדנים הקשים שחווית בזמן כה קצר. אני חושבת שיש מקום לפנות לטיפול רגשי לפני שפונים לאפיקים של דיאטה. כפי שאתה כותב, ישנו כנראה קשר בין הקושי הנפשי שאתה חווה לבין העליה במשקל. בטיפול תוכל לעבד את האובדנים ולמצוא אפיקים חדשים לפנות אליהם בזמן של מתח בעבודה או כאשר רגשות קשים עולים. כל אחת מהאפשרויות הכתובות בהודעה שלי מתאריך ה 20 לאוקטובר יכולה להתאים, אך עבורך בשלב זה הייתי ממליצה קודם כל על טיפול רגשי ורק בהמשך אם יהיה צורך, גם על פניה לתזונאית. אם תרצה סיוע במציאת כתובת מתאימה אתה מוזמן לפנות אלי ב [email protected] או ב 0544959060. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית