שלום רב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/10/2011 | 12:30 | מאת: חברה דואגת

תפסתי את חברי בן ה30 מקיא לאחר ארוחת חג. אני יודעת שיש לו בעיות עם משקל והוא בדיאטה אך עניין ההקאות חדש וזר לי. שאלתי אותו לפשר ההקאה אך הוא אמר שהעמיס יותר מדי אוכל . יש לציין שזו לא פעם ראשונה שאני שומעת אותו מקיא אך זו פעם ראשונה שדיברתי איתו על זה . מה עושים? האם הוא צריך עזרה?

שלום לך אם בן זוגך מקיא כדרך להתמודד עם אכילת יתר הוא אכן צריך לפנות לעזרה כי ההרגל מסוכן גם נפשית וגם פיסית. נסי למצוא דרך להסביר לו שאת רוצה שיפנה לטיפול מתוך דאגה לבריאותו ורצון לשמור עליו ועל הקשר שלכם בריא וללא סודות. ישנה רשימה של אפשרויות לטיפול בהפרעות אכילה שאפרסם מיד. מקווה שמשהו יתאים. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית