בטטה-בלוג, או הדרך שלי לקיים אורח חיים בריא

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/10/2011 | 19:58 | מאת: שי

הי לכולם, אני שי, אני בת 23, ביליתי (כמו לא מעט אנשים) את מירב שנותיי היפות (וגם הפחות יפות) בהפרעות אכילה מגוונות. היתה שם אכילה כפייתית, בולמיה וגם הרעבות תקופתיות. אם להוסיף לזה חוסר פעילות גופנית והמון סטרס וכעס על עצמי לא הייתי הבחורה הכי בריאה על אדמותינו ;) אז פתחתי בלוג שמתאר את התהליך שאני עוברת בדרך לחיים בריאים ומאוזנים, את הטריקים שלי, הדברים שעושים לי טוב ונותנים לי פוש להמשיך. אתם מוזמנים להכנס ולהרשם. http://fit-batata.blogspot.com/

אני רוצה לברך את שי על הדרך האמיצה שעושה, על הבלוג המקסים ועל הנכונות לשתף אותנו. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית