הפרעות אכילה והקאות בעקבות רגשות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/10/2011 | 19:19 | מאת: אנונימי

איך מתמודדים עם בחילות והקאות הנובעות מהצפת רגשות אהבה? אני לא אדם לחוץ וגם לא אחד שנלחץ בקלות, כל פעם שאני מתאהב אני חש בחילות וגם לא מסוגל לאכול בצורה תקינה. מפגש עם בת זוגתי על כיבה מלאה סופו בהקאה. אני אדם בריא תודה לאל, התופעה ממש מקשה עליי וגורמת לי לאי נעימות ומונעת ממני את הנאות חיי האהבה. איך מתמודדים? למי אני צריך לפנות?

שלום לך תופעת ההתאהבות ידועה בהשפעתה על מערכת העיכול (בעיקר חוסר תיאבון) ולחץ ידוע בהשפעתו על מערכת העיכול לכוון של שילשולים והקאות. אני חוששת שכשאתה מתאהב אתה חווה ערבוב של שתי התופעות הללו.. הייתי מציעה לך לפנות לפסיכולוג כי אני משערת שההקאות אכן מעידות על רמת הלחץ שאתה מצוי בה בתחילת קשר ושייתכן שיש לה עוד השפעות.

15/10/2011 | 18:55 | מאת: אנונימי

תודה על המענה, האם טיפול בהיפנוזה יביא לפתרון או בכלל מתאים לבעיה?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית