הפרעת אכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

06/09/2011 | 19:48 | מאת: מיכל

בני בן ה6 כל הזמן רעב כשלא טוב לו או שהוא כועס או שהוא מצוברח או משועמם הוא מחפש התנחמות באוכל אני מנסה להעביר לו את זה בדרכים שונות אך הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה עכשיו , כמעט אחרי כל ארוחה הוא חייב קינוח אך הוא שותה רק מים ולא אוכל שוקולדים או קורנפלקים בטעמים והוא עדיין שמנמן מה עושים? שכחתי לציין שעלה השנה לא' אך לא חושבת שזה מה שמשפיע מכיוון שבחופש הגדול בלי מסגרת היה יותר גרוע ואף עלה במשקל

שלום רב. אני מציעה לך לפנות לפורום טיפול בילדים או הפרעות אכילה בילדים. את לא מתארת הפרעת אכילה אך מומחה בתחום יוכל לתת עצה יותר מתאימה לגילו. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית