גילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/07/2011 | 20:39 | מאת: hory

היי גילי, יצא לי כמה פעמים להיכנס לכאן ולהתייעץ איתך לגבי הטיפול שלי בהפרעת האכילה. האמת שרק רציתי להגיד תודה. לפני כמה חודשים מאוד התלבטתי האם להתחיל טיפול תזונתי במקביל לטיפול הפסיכולוגי, אחרי ניסיון מר קודם. והדברים שלך גרמו לי לתת צאנס וקצת אמון, ולהתחיל מחדש. בסופו של דבר, אני כחודשיים בטיפול תזונתי, ואכן השיפור מאוד משמעותי. בחודשיים האלו היה לי רק בולמוס אחד ושתי הקאות. כמובן ששום דבר לא מושלם, אבל גם זה משהו. אז רציתי להגיד לך תודה, ולהגיד שלפעמים רק מילה אחת קטנה יכולה להיות מאוד משמעותית עבור מישהו מהצד השני של המחשב. תודה ותמשיכי לעשות רק טוב!!

שלום לך. אני מאד מאד שמחה לשמוע! מאד משמח שטרחת לכתוב כאן ולעדכן. לפעמים גם מילת תודה של מישהו מהצד השני של המחשב יכולה לעשות הרבה טוב. :) בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית