6000 קלוריות ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/06/2011 | 18:15 | מאת: א

הי אני אוכל 6000 קלוריות ביום ומתאמן בסך הכל התעמלות לא אירובית של חצי שעה. אם אני לא מתאמן[כדי לא לאכול ככ הרבה] אני אוכל רק 5000 קל' ואם אני אוכל בטעות פחות מזה אני לא זז מהמיטה. ויותר גרוע כשיצא לי לפספס ארוחה זה עשה לי הזיות ומחשבות אובדניות. היה בעברי אנורקס ולאחר מכן בולימי[גמרתי עם זה לפני שנה]. עדיין יש מעט שאריות פה ושם, אך אני אחרי. ********יש לי אחוז שומן נמוך מאוד ואני רזה מאוד[BMI תקין ונמוך].******** נמאס לי מהצורך הזה המטורף הזה לאכול כל היום. זה פשוט מטורף. 5-6 קילו אוכל ביום+5 ליטר מים. איך ניתן להאט את קצב חילוף החומרים ולטפל בבעיה? מה לעשות? תודה רבה ושבוע נהדר.

שלום לך. נשמע מתיש... בנוגע להיבט של חילוף החומרים עליך להתייעץ עם רופא מטבוליט שמתמחה בנושא. מההיבט הנפשי עליך לפנות בדחיפות לקבלת יעוץ אצל פסיכיאטר בנוגע למה שתיארת כהזיות ומחשבות אובדיות, ולאחר מכן לפנות לליווי נפשי של פסיכולוג. שיהיה הרבה בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית