הפוקלמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/06/2011 | 21:26 | מאת: חני

בעלי מקיא לאחר כל ארוחה, הוא אושפז כבר 3 פעמים ב-4 החודשים האחרונים עקב ירידה ברמת האשלגן הפסיכיאטר שפגש אותו טוען שהוא לא סובל מבולמיה למרות שהוא מקיא וירד כ- 30 קילו (כשהוא מסיים לאכול עוברות מס' דקות והאוכל "עולה" והוא מקיא ללא שום בעיה ואח"כ ממשיך לאכול ושוב מוציא את האוכל ושוב פעם אוכל) הוא מוגדר כחולה הפוקלמיה כרוני בדיקת הגסטרו תקינה וכן ה C.T מוח והקיבה . שאלתי היא האם הוא סובל מהפרעת אכילה וזקוק לטיפול פסיכיאטרי? מה עלינו לעשות? לאן לפנות?

שלום לך. נשמע שבעלך במצב פיסי ונפשי מורכב. אני מציעה לפנות אל אחת מהמחלקות המתמחות בהפרעות אכילה (מחלקה פסיכיאטרית) לשם בירור. בירור במחלקה תאפשר מעקב מקיף על ידי רופאים ונסיון להבין מה קורה לו גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיסית. בתקופת בירור והסתכלות שכזו, ניתן לעשות אבחון פסיכולוגי אשר יתן תמונה על מצבו הנפשי. לא ציינת מה עמדתו של בעלך וזו נקודה מרכזית. מה הוא חושב שיש לו? האם מוכן לשתף פעולה עם טיפול?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית