ייעוץ ועזרה!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/05/2011 | 11:54 | מאת: רונה

היי אני רק התגייסתי לצבא..ואני אחרי הטירונות..הקורס עדיין לא התחיל אז אנחנו רק נרשמים ואני נמצאת כרגע בבה"ד 7... האמת שאני לא יודעת לאן לפנות....ישלי בעית אכילה כבר מעל לשנה...כבר קרוב לשנתיים...שאני אוכלת אכילה רגשית ואני רק משמינה...אני בחורה מלאה ...אבל אני מפחדת שזה יחמיר...אז לאחרונה התחלתי פשוט להקיא כל מה שאני אוכלת... אני מפחדת שכבר פיתחתי לעצמי בולימיה... אני לא יודעת אם בצבא יכולים לעזור...כי באזרחות כן פניתי לגורמים אבל אף אחד לא הבין אותי...ווויתרתי וגם האמצעים הכספיים שלי על הפנים.... אני מפחדת שאם אני אגש למישהו בצבא יורידו לי פרופיל או יוציאו אותי או לא יודעת מה....אני לא רוצה טיפול עם כדורים זה מגעיל אותי...אולי שיחות? אני לא יודעת...אני צריכה מישהו קבוע כזה...אבל אני לא יודעת למי לגשת..לאן לפנות..מה לעשות גם אני לא יודעת איפה אני אהיה למרות שאני יודעת תתפקיד...למי לפנות? הבנתי שיש קב"ן אבל אני לא רוצה לשם כי לא ניראלי שמישו יבין אותי..אני צריכה מישהו שמבין בנושא הזה...אבל אני מפחדת שישנו לי משהו בבצבא בגלל שאני אחשוף את זה..מבינים?.. מה אתם ממליצים לי? תודה רונה.

שלום רונה טוב מאד מאד שפנית כשהתחלת להקיא כי ההקאות הן הרסניות ומסוכנות לגוף ולנפש! דבר ראשון נסי לרכז מאמצים בלא להקיא גם אם את חוששת לעלות במשקל. את זקוקה לטיפול במסגרת של הפרעות אכילה. ישנן מסגרות ציבוריות כאלה שהן ללא תשלום, והצבא בדרך כלל מאשר להיות בטיפול כזה גם לחיילים כי אין בצבא מסגרת שמתמחה בהפרעות אכילה אשמח לעזור לך בתהליך הזה למציאת מקום מתאים. בשלב הראשון את מוזמנת לפנות אלי במייל כדי שנחשוב ביחד מה המרפאה הטובה ביותר עבורך בהתאם למקום מגורייך והמקום שאת צפויה לשרת בו בהמשך כשתהיה מרפאה מתאימה תוכלי לפנות לקב"נ ולהסביר שהנך מעוניינת להיות בטיפול וכן להמשיך בצבא. אני מקווה שעד שתפני כבר לא תהיינה הקאות בכלל (כי את עושה מאמצים מהיום להפסיק), ואין סיבה שיורידו פרופיל במרפאה שכזו תהיה תזונאית שתלווה אותך ולכן גם את את כעת עולה במשקל כי את לא מקיאה, בקרוב תתחילי בתהליך מסודר שיעזור לך לשלוט באכילה הרגשית ותרדי במשקל את מה שעלית המייל שלי הוא [email protected] מחכה לשמוע ממך גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית