בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/04/2011 | 17:15 | מאת: אור

שלום וברכה! רציתי לשאול אני בת 29 אחרי לידה ראשונה , לפני הלידה שקלתי62 קילו אחרי הלידה ירדתי למשקל של 56 קילו על 1.65 , אני בולמית כבר יותר מעשר שנים כאשר זה לא השפיע לי בעבר על המשקל ותמיד הייתי מלאה קצת ולכן גם כל הזמן לא ראיתי דחיפות כלשהי לפנות לטיפול מקצועי וניסיתי להתמודד לבד, כרגע אחר הלידה ירדתי המון במשקל ואני מוצאת את עצמי מקיאה לעיתים קרובות ואם אני עולה במשקל אני דואגת לשתות משלשל טבעי כדי שאני לא ירגיש מלאות כלשהי, אני לא שולטת ברוב הפעמים בכמות האוכל ומוצאת את עצמי מקיאה , המשפחה שלי יודעת מהנושא אך לא מחומרת הבעיה ואני מוצאת את עצמי משקרת להם שאני כבר לא מקיאה אני באמת רוצה להפסיק ולדעת לשלוט בחיי אבל זה חזק ממני , אין לי מושג לאן לפנות אני לא כל כך פתוחה עם הרופא משפחה שלי ואין לי יכולת כלכלית לממן טיפולים מסוג זה , רציתי לשאול בנוסף אם יש תופעות לוואי לבולמיה לטווח ארוך ואיך אפשר לטפל גם בעצירות שהיא חלק מתופעת הלוואי, אני רוצה להביא עוד ילדים אבל מרגישה שללא טיפול אני פשוט יתמוטט אני מרגישה שגם הביטחון שלי במידה מסויימת ירד בעקבות כך , רציתי לדעת אם יש מקומות שהטיפול בהן הוא לא יקר כי כלכלית אני לא יכולה לאפשר לעצמי ולסיום רציתי לשאול אם הטיפול יכול לפגוע בי לעתיד לחזקת הילדה במידה ומשהו משתבש בנישואים שלי (לכל מקרה שלא יהיה )?

שלום לך. טוב שהחלטת לכתוב כאן ולמצוא פתרון למצבך. למרבה הצער לבולימיה יש השלכות בראותיות ארוכות טווח חמורות, ולכן חשוב שמצבך ישתפר וזאת בנוסף לסבל הנפשי שנגרם לך ושיכול להפסק. ישנה רשימה של מקומות לטיפול בהפרעות אכילה ללא תשלום שפרסמתי בתאריך 24.3 ושמסומנת בריבוע אדום. תוכלי למצוא שם מקום בהתאם לאזור מגורייך ואם תתקשי למצוא תוכלי לפנות אלי כאן או במייל [email protected] טיפול בבולימיה לא אמור לסכן את המשמורת שלך במקרה של גירושין ככל שידוע לי (רצוי להתייעץ עם עורך דין) אבל כך או כך ככל שתהיי יותר בריאה ומטופלת, כך תוכלי להיות אמא יותר זמינה וני מאמינה שאם יגיע רגע שכזה, אז העובדה שאת בטיפול ולוקחת את עצמך בידיים רק תהיה נקודה לזכותך אשמח לעזור עוד אם אפשר את מוזמנת להמשיך לכתוב כאן גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית