אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/04/2011 | 11:27 | מאת: שלי

שלום שמי שלי ..ואני מאוד צריכה שיעזרו לימשום שנמאס לי הייתי מאוד רזה (כיהייתי אנורקסית) ועכשיו אני נורא השמנתי כי הכריחו אותי אני בערך 60 קילו על מטר 76 אני חושבת שכולם רוצים שאני יחזורלהראות כמו שנראתי פעם וזה מוציא אותימדעתי אני נכנסת להמון התקפים של עצבובכי במיוחדאחרי שאני חושבת שאני שמנה מאוד מול המראה אני גם מתחילה להיות עצובה כאשר אין ליעם מי לדבר וכבר יש ליהרגשה שאף אחד לא יכול לעזור לי כי כבר לכולם נמאס לשמוע את מה שאני חושבת ואני ממש מרגישה שאני אובדת עצות

שלום שלי אני שומעת כמה קשה לך עם המשקל הנוכחי שלך, אבל חשוב שתזכרי שהצלת את עצמך מתת המשקל וממצב בריאותי שיכול להסתיים במוות נשמע שעשית דרך מבחינה פיסית אך לא מבחינה נפשית. חשוב שיהיה לך עם מי לדבר בנוגע לאיך שאת מרגישה כעת עם הגוך שלך ועם עצמך. האם את בטיפול פסיכולוגי? מאד קשה להתרגל לגוף לאחר שינוי שכזה ללא ליווי מקצועי והתחושות שלך הן הגיוניות. הן לא מעידות על כך שאת באמת במשקל עודף אלא מעידות על מהירות השינוי שעברת והזמן שלוקח לעכל אותו. יש רשימת אפשרויות לטיפול בפורום. עדכני אם תצטרכי עזרה במציאת כתובת מתאימה. והמשיכי לכתוב כאן. גילי

28/04/2011 | 19:34 | מאת: שלי

אני מטופלת אצל פסיכולוגית פעמיםבשבוע ואצל דיאטניתואצל פסיכיאטרית אני לוקחתתרופות אנטי דיכאוניותועדין אני עדין לא סובלתאתעצמי אני כבר בטיפול שנתיים

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית