זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/03/2011 | 21:10 | מאת: אריאל

היי גילי. אני בת 19, גובהי 165 ס"מ ואני שוקלת 53. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. הכל כל כך רע. אני מרגישה שאני בתהום שאני לא יכולה לצאת ממנה. אני חושבת כל היום על אוכל, קלוריות ועל כמה שאני שמנה. באמת שאין רגע שאני לא חושבת על זה. חוץ מאשר כשאני ישנה. בשינה אני חווה את הרגעים הכי טובים שלי אבל לפעמים אני אפילו חולמת על זה. הרבה פעמים חלמתי איך אני עולה במשקל עוד ועוד ועוד ועוד. יש לציין שכל חיי הייתי ממש רזה ואז בצבא השמנתי, אפילו קצת לפני הצבא. ואני פשוט לא מצליחה לעשות דיאטה. לא מצליחה! כל פעם שאני מתחילה דיאטה אני מצליחה להחזיק מעמד יומיים שלושה שבסופם יש בולמוס מטורף. והתחושה הזו אחרי הבולמוס היא הכי זוועתית שחוויתי בחיי. איך יוצאים מהמעגל המטורף הזה??? מה עוד אפשר לעשות? אני מיואשת כל כך..

היי אריאל הצטערתי נורא לקרוא על סבלך. את שואלת מה עוד ניתן לעשות ואני תוהה מה כבר ניסית. הדבר הדחוף ביותר בעיני הוא שתפני לתזונאית טובה המתמחה בהפרעות אכילה (יש לי כמה המלצות) וזאת על מנת לסייע לך לווסת את תזונתך כך שלא יהיו תקופות של צמצום אכילה או של התאפקות שבסופן בולמוס. בנוסף לכך, עלייך לפנות לטיפול נפשי. יש בפורום הודעה שפרסמתי בתאריך 8.12.2010 ובה רשימת האפשרויות דרכן ניתן לקבל טיפולים אלה. יש הרבה מה לעשות. עליך רק להגיע לאנשי המקצוע הנכונים ולהשתדל לשתף פעולה עם הדרך שהם מציעים. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית