לגילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/02/2011 | 21:34 | מאת: סיון

גילי מקווה שזה בסדר שאני כותבת שוב היום בעבודה קרה משהו שמאוד הכעיס אותי ופגע בי. בדרך כלל כשאני חווה רגשות שליליים בעבודה אני מטיילת למטבח לנשנש משהו. היום לא. היום לא רציתי ללכת לאכול כדי להירגע. להיפך. היום הדחף היה לא לאכול. לא אכלתי בכלל. דילגתי על ארוחת הצהריים. כאילו באמצעות הלא לאכול אני מוכיחה שאני לא אפס כמו שהם אולי חושבים עליי. אני לא כישלון. גילי, אין לי כוח. אני רק רוצה להשיג שליטה ולאכול כמו בנאדם נורמלי, בצורה מסודרת. מה אני עושה?

סיון כמובן שזה בסדר שאת כותבת שוב! נשמע לי את מאד בשלה לטיפול אצל תזונאית ולטיפול רגשי. הרצון שלך לאכול בצורה מסודרת הוא מאד הגיוני וזו מטרה צנועה ואפשרית. ישנה מודעה עם אפשרויות לטיפול במסגרות שונות. כדאי למנף את המוטיבציה שהתעוררה בך להשגת שינוי כמה שיותר משמעותי וכמה שיותר מהר. המשיכי לכתוב! גילי

01/03/2011 | 20:49 | מאת: סיון

תודה אני אצל תזונאית כבר יותר משנה ואצל פסיכולוג יותר משנתיים... היא לא ממש מבינה את הקושי שלי (מה הבעיה, היא אומרת לי, פשוט אל תאכלי, פשוט תאכלי בזמנים מסודרים, את פשוט צריכה כוח רצון) ואיתו אני לא ממש יכולה לדבר על זה... לפעמים מעלה את הנושא ואז בורחת. אני קצת חושבת שאולי היא צודקת ופשוט חסר לי כוח רצון לשנות. את חושבת שאפשר לעשות הפרדה בין אוכל לרגש?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית