כדורים משתנים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/01/2011 | 19:24 | מאת: מאיה

אני חייייייבת שמישהו פה יתן לי שם של כדורים משתנים ללא מרשם רופא!!!! אני יודעת שזו לא המטרה של הפורום אבל אני חייבת אם אני לא יקנה אני לא יודעת מה אעשה לעצמי:\ בבקשה בבקשה אני לא מוצאתת באיטרנט שם של תרופה משתנת ללא מרשם רופא!!!

מאיה שלום. הגעת לפורום נכון מצד אחד אך לא נכון מצד שני. הפורום הזה נועד לתמוך בך מול קושי הגדול שאת מתמודדת איתו. אם את חשה צורך דחוף בכדורים סימן שמצבך הרגשי מאד סוער ואת רוצה פתרון מיידי. אך בפורום זה לא תקבלי עצות כיצד להשיג את הכדורים שבסופו של דבר גם פוגעים בך בצורה מסוכנת ביותר! את מוזמנת לכתוב על הרגשות שלך אם תרצי. אשמח לשמוע. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית