אכילה רגשית?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/12/2010 | 12:30 | מאת: ימית

שלום, אני אוהבת לאכול והאוכל מוצא מקום די מרכזי בחיי... אני נוטה לאכול שוקולד או פחמימות כשאני עצבנית או מדוכאת לפעמים עד כדי בחילה...פעם אכלתי גם כל מה שבא ליד כשהייתי עצבנית, אני מרגישה שאני חייבת להיות שבעה תמיד...שונאת להיות רעבה...האם יש פה משהו רגשי או משהו גם מעבר לכך שדורש טיפול?...בתקופות קשות אני מעלה במשקל ובתקופות יותר טובות אני מצליחה לשמור דיאטה...אני מלאה אבל יש שינויים במשקל יותר מאשר שמירה יציבה...

שלום לך ימית. נשמע שהאכילה שלך מושפעת מרגשותייך באופן שאת עצמך אינך מרוצה ממנו, ולכן יש מקום לחשוב על טיפול לשיפור המצב. ישנה רשימת אפשרויות טיפוליות בתאריך 8.12.10 הכותרת היא אמנם מקומות לטיפול בהפרעות אכילה אך המקומות מתאימים גם לטיפול במצבים מתונים יותר. בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית