עזרה בנושא אכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/12/2010 | 09:05 | מאת: שיר

שלום, אני בחורה צעירה בת 21. אני לא סובלת מעודף משקל קיצוני כרגע אך אני המשקל שלי נמצא במגמת עלייה תמידי, בתקופה האחרונה- עליתי 8 קילו בזמן דיי קצר. אני חושבת שאני סובלת מאכילה רגשית, יש לי התקפי אכילה שאני ממש בחוסר שליטה ואוכלת המון,אני חושבת הרבה על המשקל ואני מנסה להרזות ולא מצליחה.אני אוכלת הרבה בצורה חולנית כשאני בהתקף אכילה. אני לא כל כך יודעת למי אפשר לפנות, הכרתי את המונח אכילה רגשית מקריאה באינטרנט והנחתי שאני סובלת מהפרעה שכזו. למי אפשר לפנות?

שלום שיר. טוב עשית שקראת על הנושא ושהחלטת לתת לעצמך את ההזדמנות להרגיש טוב יותר באמצעות טיפול. כתבתי הודעה חדשה עם רשימת אפשרויות לטיפול תחת הכותרת "אפשרויות לטיפול בהפרעות אכילה". הרשימה מתאימה גם לאכילה רגשית, רק שאין מספיק תוים בכותרת כדי להוסיף את המילים "אכילה רגשית"... אז שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית