אוכל קדימה אוכל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/11/2010 | 19:13 | מאת: פאולה

אני בת 44 כל חיי עשיתי דיאטות שומרי משקל מרזי מורית דיאטיקנית מלתעות כדורים ושתיה מיוחדת תה טיבטי וכיו' לפני כ 5 שנים עשיתי גם ניתוח טבעת...... שום דבר לא עוזר. הדבר היחידי שעזר זה הקאות בתקופה שהקאתי את האוכל רזיתי מאוד והייתי נראת טוב מאוד אבל השיניים התפוררו לי העור הפך להיות מכוער. אז אני עוברת בין תקופות של אכילה כפיתית ולאחר מכן לצום מוחלט מבולמיה לאנורקסיה.... היום אני שמנה שמנסה להקיא אבל בגלל הטבעת המטומטמת שיש לי בבטן קשה לי להוציא את האוכל היא נקרעה כבר פעם אחת ועשיית ניתוח נוסף. אני בדכאון בגלל איך שאני ניראת יש לי בעל חתיך ( נשואה פעם שניה ) אני חוששת שהוא יעזוב אותי. לא יודעת מה לעשות ?

שלום לך פאולה. הצטערתי לשמוע על הסבל הנפשי והפיסי שאת עוברת כל כך הרבה שנים. דברת על שלל דיאטות וטכניקות פיסיולוגיות להרזיה, אך האם היית בטיפול נפשי? טיפול מתאים יוכל לעזור לך לטפל בבעיה שמובילה לסמפטומים האלה, ויתכן שלאחר הערכה פסיכולוגית אפשר יהיה להמליץ לך אפילו על טיפול התנהגותי ממוקד שיעזור לך לפתח קודם כל שליטה בבולמוסים ובהמשך לעבוד על המקור שלהם. מה דעתך? גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית