בלי פסיכולוגים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/11/2010 | 17:16 | מאת: תמרה

ערב טוב , שמי תמי אני בת 28 ויש לי שאלה או יותר נכון בקשה לעצה מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי הפרעות אכילה אני מאד שמנה (80 קג על 158 ס"מ)הבעיה שלי היא שאני אף פעם לא רעבה היתי כמה שנים בולימית וכנראה פגעתי בבלוטות הטעם אז גם רוב המזון לא טעים לי ועדיין אני אוכלת בלי הפסקה אני אוכלת כמויות מטורפות של אוכל וזו הבעיה אני לא יכולה לקחת כדורים להורדת התאבון כי אין תאבון אני פשוט אוכלת כל הזמן לא נהנת מהאוכל אבל לא מפסיקה עצה? :-) תודה רבה וסופ"ש נעים

שלום לך. את מתארת בעיה מתסכלת אך כותבת בכותרת "בלי פסיכולוגים"... טיפול פרטני הוא הדרך הטובה ביותר להתמודד עם בעיות מסוג זה. אני ממליצה לך לפהנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות אכילה, שם תקבלי כלים לשלוט באופן התנהגותי באכילה שלך ולשים לעצמך גבולות מתוך בחירה. קשה לי לתת עצה אחרת פרט לכל שכל האמצעים כשרים על מנת שתרגישי טוב יותר, גם אם זה כרוך באי נעימות ראשונית של פניה לפסיכולוג... מה דעתך?

18/11/2010 | 10:55 | מאת: תמרה

בוקר טוב , הסיבה שרשמתי בלי פסיכולוגים כי אני כבר לא במצב יאוש אלה במצב השלמה אני מספרת מדי פעם בכל מיני פורומים כשנהיה ממש ממש רע ובדרך כלל לא מאמינים לי או לא מתייחסים אליי ברצינות אני רשימת הפרעות מהלכת בולימית בעבר חותכת את עצמי דיכאון השמנה פרנויה אבל אני עובדת ומחייכת ומקשיבה לבעיות של אחרים ומנסה לנהל את חיי ואנשי מקצוע פשוט לא מתייחסים ברצינות לא מאמינים שאדם עם כל כך הרבה בעיות יכול לחיות חיים נורמלים יחסית :-) אז בלי טיפול כי זה מעייף נוגדי דיכאון עושים לי רע ודיבורים לא ממש עוזרים כי אני גם ככה לא בחורה סגורה ומדברת על הכל בלי בעיה ולכן טיפול הוא לא רלוונטי בשבילי ניסיתי כמה פעמים . טוב בכל מקרה המון תודה ושיהי סופ"ש נפלא

18/11/2010 | 15:58 | מאת: שירן

תמרה שלום לך. אני רוצה מאוד לעזור לך כי אני גם הייתי במצב כמו שלך בדיוק, הייתי בולמית ועד היום יש לי הפרעות אכילה. ואני רוצה מאוד להמליץ לך על טיפול של התזונאית שלי מיטל כדורי שעזרה לי לצאת מהמצב הזה ועד היום אני נעזרת בה בכל בעיה שיש לי בנושא. את לא צריכה שום פסיכולוג תיכנסי לאתר של מיטל כדורי ותיצרי איתה קשר היא תעזור לך!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית