מחפשת עוד אנשים עם בעיית אכילה רגשית/כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/09/2010 | 19:02 | מאת: שקנאית

אחרי הרבה שנים, סוף סוף אני מודה שיש לי בעיה כזאת זה פשוט כי אני כבר לא יכולה להתעלם מזה יותר.. נמאס לי לגרום לעצמי נזק סתם אני סה"כ אדם בריא שאוהב את החיים אני מחפשת אנשים עם בעיה דומה כי אני יודעת בדיוק למה אני אכלנית כפייתית: אין לי אוזן קשבת ומישהו שאוכל לספר לו/ה את כל הקשיים ולכן אני פונה לאוכל. אם יש מישהו עם בעיה דומה שמחפש/ת ידידות כנה ותמיכה הדדית כמוני מוזמנים לכתוב לי [email protected] אגב, אל תייעצו לי לפנות לאנשי מקצוע - כבודם במקומם מונח אבל זה לא מה שאני מחפשת כרגע.

לשקנאית יוזמתך ברוכה. אני חושבת שתמיכה הדדית היא אכן גורם משמעותי בהחלמה. מקווה שתמצאי שותפים טובים לדרך! גילי

20/09/2010 | 12:13 | מאת: שושיק

סתם תמיד ידעתי שאני לא לבד, אבל כשאני לבד אני אוכלת, ממתיקה את בדידותי, ממתיקה את חוסר המעש

היי שושיק. את מוזמנת להשתמש בפורום כמפיג בדידות בכל עת! שתהיה שבת שלום, גילי

10/11/2010 | 00:00 | מאת: אואית

מקווה שמותר לי לכתוב את זה פה, כי זה לא פרסום, זו עמותה ללא רווחים. הם פשוט מצילים את חיי, כאכלנית כפייתית ותיקה מאד. הכתובת שלנו http://www.oa-israel.org/ מוזמנת ברצון! זה לא עולה כסף ולא שוקלים אותך שם. זו לא תכנית דיאטה. זו תכנית רוחנית על בסיס 12 הצעדים, כמו שיש אלכוהוליסטים אנונימיים אנחנו אכלני יתר אנונימיים. בואי. תני לעצמך צ'אנס.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית