איך לשבור מעגל השמנה ?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/08/2010 | 14:17 | מאת: אישה

לפני כחצי שנה היחיתצי כ-20 קילו פחות , הייתי בתכנית מסודרת והכל עבד יפה , כשסיימתי את התכנית הרזייה העליתי את הכל ואני מאוד מתוסזכלת חוסר ביטחון,סקס במקום ועדיפות אחרונה שונאת חנויות בגדים ובגד ים אין לי כבר הרבה שנים מה לעשות ?

שלום לך ככל הנראה ירדת במשקל במסגרת זמנית שאינה מציעה ליווי לאחר תהליך הירידה במשקל, וזה דבר בעייתי. אם הצלחת לרדת במשקל ולשמור עליו במסגרת, מוטב שתחזרי למסגרת בריאה של תזונה נכונה. אני ממליצה שתפני לתזונאית המתמחה בהפרעות אכילה בקופת החולים שלך, ותכנסי שוב לתכנית מסודרת אתה. אך הפעם, וודאי שאת מקנה לעצמך הרגלים באופן מספיק חזק לפני שאת נפרדת מהתזונאית. בהצלחה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית