לגילי שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/07/2010 | 22:33 | מאת: א.

רציתי ליצור איתך קשר בנוגע לתזונאית, אולם מעט מהססת. מכיוון שלא ברור לי מה "תפקידה בכוח"ואיך היא אמורה לעזור? הרי אני לא זקוקה לתפריט אחר. כל הבעיה היא האימפולסיביות שלי שמתבטאת באכילת כמות גדולה במשך זמן קצר וזה נובע מאי שקט פנימי או לחלופין מדכדוך. אז אם תוכלי להסביר איך היא אמורה לעזור במקרה שלי , אם עודך חושבת כך? תודה ולילה טוב.

שלום לך תזונאית טובה המתמחה בהפרעות אכילה, תפקידה בדיוק לעזור לך למצוא דרכים להפריד בין הרגשות והמחשבות לבין דפוסי האכילה. לתפריט יש חלק בכך אך ישנם מרכיבים נוספים וחשובים בטיפול התזונאי. טיפול נפשי כללי לטיפול במצב הרגשי מומלץ גם הוא אבל זה לא במקום טיפול ממוקד בדפוסי האכילה. מקווה שזה עוזר. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית