הפרעת אכילה בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/06/2009 | 09:31 | מאת: מיכל

שלום הנני בשבוע 13 להריוני ואני סובלת מהפרעת אכילה -הקאות לאחר אוכל (לא הובחנתי כבולמית)בערך 3-4 פעמים ביום כל יום .רציתי לדעת מה זה עושה לעובר!!! ואם יש לך המלצה לפסיכולוגית או פסיכיאטרית להמלצה.אני נוטלת פלוטין 1 ליום (בד"כ 3 ליום כשאני לא הרה)והמליצו לי לעלות את המינון ל2 ביום (המלצת הפסיכיאטר). אנא אם תוכלי להגיב בהקדם בבקשה מכוון שאני כבר לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות. תודה מיכל

04/06/2009 | 14:44 | מאת: sadness

הריון, על אף היותו עניין משמח ומרגש על פניו, מעורר חרדות רבות אצל כל אשה, וכל שכן אצל הסובלות מהפרעות-אכילה (לפחות אצל אלה שהתמזל מזלן לשמור על יכולת הפריון שלהן).כמו שאת יודעת, בהריון העובר המתפתח תלוי בטיב תזונתך ובמצב מאגרי הגוף שלך. ככל ששני מדדים אלו איכותיים וטובים יותר - כך ייטב לו, וגם להיפך. לא ציינת מהו גילך והאם מדובר פה בהתפרצות בולמיה בפעם ראשונה או בהישנות של התנהגות בולמית עקב חרדות ההריון והעלייה במשקל, כמו גם חרדות בכלל. האם הפסיכיאטר שלך מודע להקאות ולמינונן הגבוה? בכל מקרה, כדאי מאד שתהיי "שקופה" איתו ושתפני לטיפול מיוחד הנותן מענה להריוניות הסובלות מהפרעות-אכילה. באפשרותך להתקשר למרפאה לה"א הקרובה למקום מגורייך ולשאול לגבי פרטים. הדבר הכי חשוב הוא ללוות את משך ההריון בטיפול נפשי כדי להנמיך עד כמה שניתן את מפלס החרדות, וזאת במקביל לטיפול התרופתי שהנחו אותך לקחת. לגבי מטפל/ת - אין לי המלצה ספציפית עבורך. אולי לגילי או למישהי אחרת תהיה. בהצלחה.

היי מיכל מצטרפת לכל מה שכתבה הגולשת sadness צרי עמי קשר בהקדם במייל [email protected] או בטלפון 0544959060 ונחשוב יחד על אפשרויות טיפול נפשי מתאים עבורך להשתמע, גילי

היי מיכל. מחכה לשמוע ממך. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית