הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/04/2010 | 17:10 | מאת: גלית

שלום לך מזה כחמש שנים אני אוכלת רק כפעם בשבוע אוכל מוצק והכל מהכל במשך השבוע אני שותה כשלוש פעמים ביום אייס קפה. אני מודעת לכמות הסוכר אך יש לציין שאין לי סוכר רק מעט כולסטרול כללי 245. רציתי לשאול אם צם שכזה מזיק לבריאות. יש לציין גם שכאני אוכלת אני משתדלת לאכול הכל גם אוכל בריא וגם מתוקים מפני שאני יודעת שזהו זה רק יום אחד בשבוע ומחר הצם מתחיל וכך חוזר חלילה. רק כך אני מרגישה שאוכל לשמור על המשקל שלי. אחכה לתשובתך בתודה גלית

שלום גלית צומות שכאלה כמובן פוגעים בבריאותך ועליך ליידע את רופא המשפחה שלך בהרגלי התזונה שלך ולבצע בדיקות מקיפות לבחון אילו חסרים קיימים בגופך. אך מעבר לכך, נשמע שקיים אצלך פחד גדול מפני עליה במשקל עד כדי דפוסים כה נוקשים, ובעניין זה עלייך לטפל מהכיוון הנפשי, באחת מתוך האפשרויות המוצעות באתר באחת ההודעות (מתאריך ה 13 למרץ). בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית