השמנת יתר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/03/2010 | 23:57 | מאת: זוהר

יש לי בעיה ,אני בחור שמן 160 ק"מ גובה כ 182 אני מתנפל על האוכל כשאני לחוץ,עצבני,חרד אני מטופל ע"י פסיכולוג ופסיכיאטר בגלל חרדות ולחץ האם זה סתם צירוף מקרים או שיש מחלה או הפרעה נפשית כזו אשמח למענה תודה

שלום זוהר נשמע שנפשך מצאה דרך לווסת ולהרגיע רגשות דרך אוכל. אתה וודאי יודע שהבעיה עם הדרך הזו היא שהשפעתה פגה מהר, היא משאירה אותך עם תחושת חוסר שליטה ויאוש, ומשפיעה לרעה על בריאותך ומשקלך. אני ממליצה לשוחח עם הפסיכולוג או הפסיכיאטר על עניין זה, המוגדר כהפרעת אכילה לכל דבר. ישנם טיפולים הממוקדים ביכולת לפתח שליטה באכילה ויתכן שתוכל להוסיף טיפול כזה על מנת לעצור את ההרגל הזה. מה דעתך? גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית