סובלת מהפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/03/2010 | 22:52 | מאת: ספיר

שלום גילי אני בת 16 ונוטלת למעלה משלושה חודשים כדורים משלשלים.. אני לא רזיתי אבל אני בטוחה שאם לא הייתי לוקחת אותם הייתי משמינה מאוד! יש לי הפרעת אכילה?

שלום ספיר נטילת משלשלים הנה מסוכנת והרסנית לגופך. אם את נוטלת את הכדורים על מנת שלא לעלות במשקל, הרי שאת סובלת מהפרעת אכילה כי את מוכנה לפגוע בגופך מתוך חשש לעלות במשקל. אני מציעה לפנות בדחיפות לטיפול אצל תזונאית המתמחה בהפרעות אכילה ואולי גם לטיפול פסיכולוגי. יש בפורום רשימת אפשרויות לטיפול. עדכני אותי אם יש צורך בעזרה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית