חייבת עזרה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

06/03/2010 | 19:17 | מאת: רעות

אני בת 22 לפני שנתייים הייתי אנורקסית והתאשפזתי. שמצבי היתייצב התחילו לי בולמוסים נורא נורא קשים שבעקבותם התאשפזתי שוב.נכון להיום אני עדיין סובלת מבולמוסים ולא מצליחה לרדת במשקל כי הבולמוסים קשים מידי. אני כבר אובדת עצות ורע לי מאוד מה לעשות????

שלום רעות האם פרט לאשפוזים את נמצאת בתהליך טיפולי? גילי

07/03/2010 | 02:51 | מאת: רעות

גילי שלום!השתחררתי מאשפוז לפני שנה ועכשיו אני בבית אני מנסה לעשות דיאטות כי אני סובלת מעודף משקל בגלל הבולמוסים אך לא מצליחה להתמיד בשום דיאטה כי כל כמה זמן בא לי התקף אכילה שבסופו אני עולה את כל מה שירדתי ואף יותר .מיותר להגיד שאני מתוסכלת מאוד מהמצב ואין לי חיים. אני לא נמצאת בשום תהליך טיפולי. על מה תוכלי להמליץ לי שיוכל לעזור לי לצאת מזה?אודה לך מאוד אם תחזירי לי תשובה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית