עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/03/2010 | 17:49 | מאת: xxx

מקווה שזה המקום הנכון לשאול: הפסיכולוגית שלי אומרת לי שובושוב להתחיל טיפול תרופתי (לאנורקסיה, התחלתי טיפול פסיכולוגי לפני כחצי שנה אחרי כשלוש שנות מחלה) וקשה לי להסכים. לאחרונה נראה שאין לי ברירה וכחלק מהתהליך חשוב לי לדעת מה האפקט של התרופות (תופעות לוואי? התמכרות? וכו') ואם הן אכן כ"כ חשובות (היא מדברת על תרופות לשחרור אובססיה למיטב ידיעתי) תודה רבה מראש

שלום לך השאלה שלך מתאימה יותר לפורום פסיכיאטרי. שם יוכלו לענות יותר בעניין של תופעות לוואי והתמכרות (שלמיטב ידיעתי לא קיימת לתרופות נוגדות דיכאון). אני יכולה להגיד מנסיוני עם מטופלים, שתרופות נוגדות דיכאון יכולות לעזור במצבים שונים ולתת בסיס יציב יותר לעבודה הטיפולית. זה כמובן לא במקומה. ההתנגדות לתרופות הנה שכיחה אך מנסיוני הטיפולי (לא מתוך סטטיסטיקה מסודרת אלא מה"שטח"), רוב האנשים שהתלבטו, חששו, התנגדו- בסופו של דבר מודים על כך שהחלו להעזר בתרופות וחשים שהדבר נתן להם הזדמנויות חדשות והסיר מכשולים.בפרט כשמדובר באובססיות שקיומן בחיים טורד ומשתלט. מקווה שזה עוזר בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית