טיפול -שאלה לגילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/01/2010 | 14:35 | מאת: אור

גילי, הובחנתי כסובלת מתת-תזונה שאינה חמורה במיוחד. bmi=19 החלטתי לפנות לטיפול. ברצוני לדעת האם יש הבדלים בסוגי הטיפול/או בדברים אחרים בין פסיכולוג קליני לעו"ס קליני. תודה אור

שלום רב על מנת שעו"ס יוכל לתת טיפול פרטני מסוג של פסיכותרפיה, עליו ככל שידוע לי להיות בעל תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית. בכל מקרה, בין אם מדובר במטפל עו"ס או בפסיכולוג, כדאי להגיע למישהו שמתמחה בהפרעות אכילה. שיהיה בהצלחה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית