גילי!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/01/2010 | 23:10 | מאת: רונה

גילי! אני צריכה די דחופה בנוגע לבעית אוכל שיש לי. אני מנסה להוריד.מנסה לרדת במשקל.אבל אני לא מצליחה.יש לי בעיית אכילה רגשית.אני כבר לא שולטת בזה.יום אחד אני ילדה טובה שומרת וחזקה.יום אחר זה פשוט נשבר לי.והקטע שזה לא מתוכנן.זה מצב כזה אימפולסיבי אני לא שולטת בזה.ואני לא יודעת מה לעשות.אני הולכת לחדר כושר.ואני עושה הרבה כושר.אבל מה זה שווה כשאני אוכלת בכמויות לאחר מכן וזה פשוט לא שווה?נמאס לי מהמצב.אני מרגישה שאיבדתי באמת שליטה.אני אוכלתואוכלת ואז אני מרגישה גועל ויש לי תחושה שאני רוצה להקיא.אני מרגישה מלוכלכת כל כך ואני מרגישה כל כך חלשה.זה פשוט מוריד לי את הבטחון.מוריד אותי כל כך למטה. אני צריכה לדבר עם בנאדם מוסמך לגבי זה.אולי נוכל לדבר בטלפון אם זה לא מפריע לך? אני כבר פשוט לא יודעת מה לעשות בעניין הזה.זה כבר במשך שנה.הדבר הזה.מטריף אותי כבר.אני מרגישה כבולה עם האוכל הזה.פשוט כבולה. אם רק תוכלי בבקשה ליצור עימי קשר בפל'.אני באמת אודה לך. אגב שמי רונה..ואני בת 17. תודה

שלום רונה את אכן זקוקה לעזרה מקצועית שתשלב טיפול רגשי ותזונאי. את מוזמנת להתקשר אלי ל 0544959060 או במייל [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית