מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/05/2009 | 23:24 | מאת: TTTT

היי. אני בת 21 ואני דוחפת לעצמי אוכל בכמיות אדירות למרות שאני לא רעבה.. הייתי שוקלת 81 ועכשיו אני שוקלת 63 אני עושה דיאטה מבוקרת אבל פתאום תוקף אותי בולמוס אכילה נוראי ואני ממש לא רעבה אבל אני דוחפת אוכל בכמיות ואחרי זה אני בוככהההה מה אפשר לעשותתת תודה

שלום לך את מתארת בולמוסית וכן שינויים משמעותיים במשקל באמצעות דיאטה מבוקרת. לא כתבת האם טופלת באופן נפשי בנושא האכילה. דיאטה מבוקרת היא אכן דרך טובה ללמוד הרגלי אכילה, אך היא לא תמיד עוצרת את הדחף לבולמוס, כפי שקורה לך. האם ניסית לבחון אם קיים קשר בין אירועים בחייך או תחושות מסויימות לבין הדחף לבולמוס? אולי הבנה כזו תוכל לעזור למנוע אותם. מה הבולמוס משרת אצלך? אילו רגשות או התמודדויות הוא בא להרגיע? אני מציעה לך לפנות לטיפול נפשי בתחום הפרעות האכילה. בפורום ישנן מספר הודעות העוסקות באפשרויות העומדות לרשותך לטיפול בנושא זה שיהיה בהצלחה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית