ירדתי במשקל..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

29/12/2009 | 13:36 | מאת: שירלי

.לראשונה בכל מחלתי אני מפחדת.מרגישה יוצאת מאיזון,משליטה.ואולי זה לא נורא כ"כ,אולי בקרוב יגיע הסוף לייסורים חסרי היגיון. אני הולכת למיטה,אני חלשה ועיפה מאוד היום.רק רוצה לישון. ולא לקום לעולם.

שירלי היקרה. את בתקופה של סבל. ראיתי שהיה לך קשה כשאחת הבנות לא הגיבה על דברייך ואני חושבת על כך שגם אני לפעמים לא כותבת מספר ימים בפורום ומקווה שברור לך שאם אין תשובה זה כי לא קראתי ולא כי אני מתעלמת. הקשר עם הפסיכולוגית נשמע משמעותי אך נשמע לי שאת בסכנה פיסית. האם תהיי מוכנה ללכת לרופא? למיון? למוקד חרום? אפילו כדי לקבל אינפוזיה של נוזלים ובדיקה שאינך בסכנת חיים? את מוזמנת ליצור עמי קשר במייל או טלפון אם תרגישי שאוכל לעזור במשהו [email protected] 0544959060

30/12/2009 | 13:53 | מאת: שירלי

תודה גילי על הרצון והנכונות אבל כנראה שאי אפשר ממש לעזור לי,מהסיבה שגם אני כשלתי במקום הזה. נראה לי שמגיע הרגע שצריך בו לוותר,לא מרצון,אלא מחוסר כוחות,מהתשה תהומית ורצון לחדול .לא רוצה להאבק יותר בכלום,כל חיי אני נאבקת בשביל משהו שלעולם לא יהיה שלי. ואין לי כוחות יותר או בשביל מה.הרסתי את עצמי בידיי שלי.כעת נותר רק לקוות שזה יסתיים בכמה שפחות כאב וסבל. לא האמנתי שיגיע היום שיכאב לי אפילו לנשום את האוויר.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית