שוב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/12/2009 | 12:04 | מאת: אופיר

לא יודעת למה אבל ההודעה שלי נשלחה ריקה, כמוני...אין לי כבר כוחות, רוצה רק למות. די, נגמר. כל התקף כזה הורג אותי ומשאיר אותי חיה, כמו זומבי, קמה כל בוקר לעוד סיוט. האוכל שוב נראה דוחה, הדבר היחיד שקצת משכך את האימה זה לא לאכול. בכלל. להתפוגג לאט, או מהר. עדיף מהר. אולי הפעם לא תצא ממני בועה ריקה של שחור..

אופיר אויש. דווקא בכזה מצב נשלחה הודעתך ריקה :( טוב שכתבת בכל זאת שוב. אני מצטערת לשמוע על הימים הקשים שעוברים עלייך. לפעמים בא לי שבממשק של האתר הזה, יחד עם כפתור ה"שלח" שיש מתחת להודעה שאני כותבת, יהיה עוד כפתור של "שלח", שיכול לשלוח גם כוחות, חום ותקווה. אני מציעה שאם המצב כה נמוך, תנסי לפנות לעזרה למטפלים שלך אם יש כאלה בתמונה או אפילו להגיע למיון לשוחח עם פסיכיאטר. אם אוכל לעזור במציאת כתובת אפילו לשיחה חד פעמים, עדכני אותי. לפעמים צריך ידיים מושטות כדי לצאת מבור כמו זה שנפלת אליו. שתהיה שבת יותר מוארת מהימים החשוכים האחרונים. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית