אכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/11/2009 | 23:19 | מאת: אפרת

אני לא מסוגלת יותר. אני עובדת כול היום ואוכלת מסודר מאוד ובריא מאוד במינון נכון. מגיעה הביתה בשעה מאוחרת ומתנפלת על האוכל. ברור לי שזה בגלל שלא טוב לי במקום עבודתי אבל אין סיכוי בנתיים שאתפטר. עליתי במשקל בצורה איומה ומעירים לי על כך, מה שכמובן לא תורם לתחושתי. אני מרגישה דיכאון וזה הופך למעגל בו אני מרגישה מדופרסת, אוכלת ואז מדוכאת מעניין ההשמנה. מה כדאי לעשות? מיואשת

שלום אפרת את מתארת את מעגל הקסמים של אכילה רגשית המחזק את עצמו ומחמיר את המצב הנפשי והפיסי. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול רגשי בעניין זה. מוזמנת להתייעץ על אפשרויות כאן. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית