הצילו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/11/2009 | 10:37 | מאת: אופיר

טוב, אני שוקלת 46,לא שקלתי ככה גם בגיל 18 ( לפני עשור בערך ). אתמול עברתי מה שנקרא התמוטטות עצבים, אלא שזו לא הייתה מטאפורה, לעצבים האמיתיים ולגוף היה חלק לא מבוטל מהעסק - התפרקתי. אני אמורה להתחיל עבודה חדשה ביום ראשון, ולמצוא דרך לשלב אותה חודש עם עוד עבודה ענקית, עד שאסיים אותה, בלי לדבר על לימודים ודברים אחרים. ואני לא יכולה להרים את היד. ה צ י ל ו

אופיר אם קיימת בעיה נוירוילוגית כפי שאת מתארת, עלייך לפנות בדחיפות לקבלת טיפול רפואי על מנת לבדוק מה קורה ולנסות להציל את המצב. לפעמים הגוף נותן אותות שאי אפשר להתווכח אתם כדי לקבל עזרה וכך במקרה שלך! פני לקבלת עזרה רפואית בהקדם האפשרי שמא יגרם נזק נוירולוגי בלתי הפיך או חלילה הפסקה של תפקוד שרירים חיוניים אחרים כגון שריר הלב ובעקבותיו מוות. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית