אנורקסית שקשה לה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

06/05/2009 | 15:03 | מאת: עדן

אני בת 27 ומגיל 19 מתמודדת עם הפרעת אכילה עד גיל 22 עברתי 3 אישפוזים בתל השומר ומאז אני במשקל 43 וגובהי 1.60 אוכלת רק ירקות בכל ארוחה מרקים וכאלו שותה חלב דל ואוכלת מעדן דיאט פעם ביום מה אני יכולה לעשות נורא קשה לי בפרט שאין לי בכלל בטחון עצמי תודה מראש

עדן שלום את מתארת שנים של סבל. טוב שטופלת באשפוז כשהיה בכך צורך, אך עלייך להמשיך בטיפול גם כעת על פי המצב שאת מתארת. מפורטות בפורום אפשרויות שונות לפניה לטיפול שאינו אשפוזי בתשובתי מתאריך ה 2.5.09 לגולשת בשם hana שיהיה בהצלחה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית